Når mor klipper navlestrengen

Nå er det gjort. Jeg har «trådt inn i de voksnes rekker», som hun så fint kalte det. Hun kuttet det siste lille av næring jeg fikk fra foreldrefronten – telefonregningen.

Ikke at jeg har hatt så innmari stort forbruk at det gjør noe (om man ser bort fra 1000-lappen jeg svidde av da jeg var i NY. Uhell.) men nå må jeg altså stå på helt egne ben. Her snakker vi hele 200 kr (!!!!!!!) i forskjell i budsjettet pr mnd, og jeg føler meg snurt, og separert fra moderskipet. Nada sponsorering fra mamsen og papsen. Begynner å kjenne det på kroppen at jeg blir 21 neste måned. Grøss og gru.

La meg ned og gråt meg i søvn over det hele, heldigvis med trøst fra mine to barn. Godt at de passer på meg, og at mannedyret lager dritgod milkshake som bøter litt på såret.

Heldigvis har det vært varmt og fint ute idag, så etter jeg kom hjem fra jobb har jeg og Piris vært ute hele to turer. Jeg har bestemt meg for å virkelig legge meg i selen på klikkertreningen igjen (selv om det bare er andre dagen nå da, så jeg skal kanskje ikke rope så veldig høyt) Mira har roet seg mye siden sist jeg la fra meg klikkeren, så hun begynner vel å bli litt mer moden. Hun har fått litt mer tålmodighet nå, men ikke i nærheten av hva som gjør det lett å jobbe med. Det var det som gjorde at interessen tabbet av sist, siden hun ble så innmari frustrert og furten av det. Nå holder hun ut noe lengre, og det er jo et godt utgangspunkt for oss begge :)

Nå er det film frem til jeg finner sengen. Raymond er på trening, og ser gleder meg ikke til å dra hjemmefra klokken 7 tre dager på rad, så her er det bare om å gjøre å være flink å legge seg.

Og så et lite spørsmål på slutten som jeg har lurt litt på i det siste. Det er egentlig av sjeldenhetene at dere faktisk spør om noe i kommentarene deres, for da svarer jeg selvsagt, men jeg lurer på om noen kommer tilbake og blir skuffet om jeg ikke svarer på kommentarene dere legger igjen? Har prøvd begge deler, men jeg vet jo ikke om dere leser!

8 Responses to “Når mor klipper navlestrengen”

 • Elin:

  Så søtt bilde:) Hunden din er så søt og god da:)

 • Haha, nå er du virkelig on your own! ^^, Det er hardt å bli voksen!! Jeg hater at jeg igrunn er blitt det det. Klokken 7???? Jeg dro ut døren ti på halv 6 idag jeg, det var rett og slett umenneskelig!! -.-

 • Hehe, ikke greit å bli voksen:)
  Ha en flott kveld
  Klem fra Krisitn

 • Så voksen er ikke jeg enda. Og har ikke planer om å bli det med det første :P
  Men føler det er greit, siden jeg er med på å betale regninger og møbler av og til :)

  I mitt hode er det slik ; Om jeg får en kommentar, går på linken til den som kommenterte og kommenterer tilbake, uannsett om det er med noe spørsmål eller ei. Føler at det blir litt sånn som når man ser noen på gata og h*n sier hei – så svarer jeg hei tilbake. Ren høflighet :P

  Ja, men jeg tenker mer på å svare her på min egen blogg! Stort sett går jeg innom alle som kommenterer hos meg, men jeg er ikke så flink til å svare her! :)

 • Såg koselig ut med den gjengen der i sofaen :) Herlige dyr!
  Ja, det er dyrt å plutselig stå aleine og måtte betale alt selv. Hehe. Kjedelig når mange tusen går til husleige liksom…..
  Håper vi får kjøpe snart vi også!! Men bor dessverre i den dyreste byen når det gjelder huskjøp!! :( Stavanger my ass….

 • Så moro med klikkertrening:) Er det vanskelig? Jeg har en rottweiler, og har tenkt litt på å prøve det på henne. Er det noen gang «for sent»? Rottisen er 3,5 år.

  Ha en fin fredag:)
  Hilde

  Nei, det tror jeg absolutt ikke! :) Rottweilere er jo smarte hunder det, så jeg er helt sikker på at det går helt fint! Mira var vel snart er år før jeg prøvde meg med klikkeren! Anbefaler å lese ferdig epost-kurset til Canis FØR du begynner så ikke du vranglærer hunden før du er helt sikker på hva det går ut på! Det er litt mer gjennomtenkt enn det kanskje virker i utgangspunktet! Meld deg på kurset på fremsiden på http://www.canis.no!

  • SV: Takk! Jeg er veldig fornøyd med det, og gleder meg til bokhyllen ser lik ut :)

   Så bra! Jeg skal lese meg opp litt! Det er jo lurt med de fleste tingene med hund. Ofte er det mer man må tenke over enn man først tror! Tusen takk for svar, og tips:)

   Klem

 • Hehehe, nå står du virkelig på egne ben! Litt fint også da, å vite at man jobber for alt selv ;)
  Jeg synes ikke det er så lett med svaringen selv. Finner ikke noe system. Men det beste er å få svar på egen blogg kanskje, så lenge det ikke bare blir en slik SV-kommentar :P

Leave a Reply

^^, ^^ ><2 >< :| :xx: :xp: :shake: :rolleyes: :nod: :eyes: :blush: :P :D :@ :;): :/ :) :( -.-

Linda. Hund- og interiørinteressert.
Lever livets glade dager med Raymond André, huskyen Mira og mittelspitzen Alba, i huset som vi til stadighet pusser opp i.
For å kontakte meg, klikk her!


bloglovin


Arkiv
Kategorier