Statoil medarbeidersamling 2012

Jeg nevner ikke  jobben min noe særlig på bloggen, mye på grunn av at selskapet har gitt uttrykk for at de ikke ønsker at ansatte snakker deres sak i sosiale medier,
så jeg legger vekt på at dette ikke er skrevet av Statoil, ikke har noen tilknytning til Statoil, men er skrevet av meg, og at det er mine erfaringer det er snakk om her. 

Hvert år arrangerer Statoil medarbeidersamling for alle de stasjonsansatte som ønsker å være med. I år var arrangementet på Hellerudsletta på Exporama Senteret. Tidligre har det vært arrangert på bl.a Tusenfryd og på Nasjonalteateret. Dagen i går gikk med til seminarer, motivasjonsbygging og underholdning. I tillegg til fri tilgang til stands med produkter fra flere av leverandørene våres, ble vi konfrensiert av Atle Antonsen, og underholdt av Vinni, Lido Lido og Alexandra Joner. Morten Gamst Pedersen holdt foredrag, og Triana Iglesias var innom på scenen. En liten oppmerksomhet til oss som jobber på stasjonene. I tillegg ble det utdelt premier og gaver til tilfeldige ansatte, og en gavepakke til alle.

 

Dermed gikk hele dagen i går, og vi var ikke hjemme her på Sunnmøre før klokken nærmet seg tolv. Som om ikke det var en fin dag fra før, så kom jeg hjem til helt striglet hus! Raymond har hatt en skikkelig arbeidsdag idag, og etter jobb har han ryddet hele huset (som er en jobb i seg selv), malt lister, skrudd i knotter, pyntet og ordnet alt jeg har spurt om han kan hjelpe meg med! ♥ Flinkis! Det er så deilig når ting er på stell her hjemme!

4 Responses to “Statoil medarbeidersamling 2012”

Leave a Reply

^^, ^^ ><2 >< :| :xx: :xp: :shake: :rolleyes: :nod: :eyes: :blush: :P :D :@ :;): :/ :) :( -.-

Linda. Hund- og interiørinteressert.
Lever livets glade dager med Raymond André, huskyen Mira og mittelspitzen Alba, i huset som vi til stadighet pusser opp i.
For å kontakte meg, klikk her!


bloglovin


Arkiv
Kategorier