Workaholic

God kveld!

Endelig gjenforent med sofaen etter en 12 timer lang arbeidsdag. Det ble lengre enn planlagt, da ting ikke gikk som planlagt. Jeg har aldri tenkt over hvor mye som faktisk må fungere for at en butikk skal gå rundt, men jeg kan skrive under på at det er ikke få. Det endte med 4 timer overtid på meg idag, så jeg er sinnsykt glad for at morgendagen består av bare frisørtime og en liten tur på innom på jobb for å ta noen bestillinger.

Jeg er åpenbart ikke laget for å brått kaste meg ut i så mye nytt på en gang, for på toppen av alt, så forsov jeg meg i går. Jeg skulle åpne butikken klokken 8, og jeg voknet (av meg selv) klokken 9 minutter på 8. Det høres kanskje ikke så ille ut, men det tar noen minutter å kjøre, i tillegg til at jeg må vekke trynet mitt og lufte pelsen også. Det ble det altså ikke noe av i går, og jeg måtte bare dure meg på jobb. Jeg rakk det fantastisk nok akkurat, men ble avslørt av de første kundene på at jeg nettopp hadde voknet, og så mildt sagt ikke ut. Jeg måtte få mamma hjem for å gå en tur med pelsen(e), og det hele kom heldigvis på stell til slutt. Familie i nærheten er gull verdt :)

Jeg har lånt med meg en film hjem fra jobb i kveld, som jeg har tenkt å sette på og late som jeg er engasjert i frem til jeg sovner i sofaen. Jeg har løpt så mange kilometer idag at jeg ikke vet forskjellen på bak og fram lengre. Kos med dronninga mi i kveld ♥

4 Responses to “Workaholic”

  • de fleste tror jo at det å jobbe i butikk og ha ansvar er bare å klikke i kassen, men det handler jo om så mye mer. bestillinger, lager, oversikt over hva man har, hva man trenger, hva selger i den perioden? budsjetter man skal forholde seg til, kampanjer ++++. ikke bare lett! :)

    nydeligste pusen! :D

  • Offff, den følelsen når du våkner, kikker på klokka og innser at du har forsovet deg er helt grusom. Det iler gjennom ryggmargen nærmest. Forsov meg for to uker siden selv, men ble møtt av verdens skjønneste kollega som sa at jeg bare skulle ta det piano og komme når jeg var klar :) Kos deg med film i kveld og frisør i morra :)

  • DET var det mest åsåme med å jobbe på bensinstasjon, alle filmene. Åh jeg så så mange filmer de årene ^^, Tanten min var daglig leder og jeg så hvordan hun stresset på, er jammen mye som skal til. Jeg grøsset da jeg så alt papirarbeidet, selv om jeg måtte hjelpe til med noe hehe ^^,

  • Åh, det er så grusomt å forsove seg! Å komme hjem etter slike slitsomme dager er virkelig fantastisk! Du er så flink, Linda! :D

Leave a Reply

^^, ^^ ><2 >< :| :xx: :xp: :shake: :rolleyes: :nod: :eyes: :blush: :P :D :@ :;): :/ :) :( -.-

Linda. Hund- og interiørinteressert.
Lever livets glade dager med Raymond André, huskyen Mira og mittelspitzen Alba, i huset som vi til stadighet pusser opp i.
For å kontakte meg, klikk her!


bloglovin


Arkiv
Kategorier